Kenapa dinamakan Blogspot Ulama Pewaris Nabi ? Blog ini telah diaktifkan sejak tahun 2008 dengan berlatarbelakang memberi info tentang Islam dan politik. Blog ini sentiasa berterusan memperjuangkan memberi, menwar, memapar maklumat/info/penerangan ISLAM & politik namun Ulama Pewaris Nabi adalah menjadi idola dan perlu dijadikan ikutan dan juga sebagai sempadan kebaikan yang akan menahan atau membatas kejahatan agar tidak berterusan dan disedarkan sehingga akhirnya kebaikan akan menguasai keadaan.Nama blog ini tidak mencerminkan blogernya seorang Ulama tetapi sedang berusaha dan bercita-cita ke arah itu.Amin

pasbs2

pasbs2

pasbs baner

pasbs baner

Tuesday, May 13, 2014

SUBHANALLAH ! WABAK KELUAR AMNU MENJADI-JADI DI GANU!PR 15..BN 11 dan BEBAS 6.....maklumat terkini YB dari Umno yang telah keluar dari Umno telah menjadi YB bebas di Trg..
1.YB Dato seri ahmad said Bekas MB Trg
Dun kijal
2. YB Ghazali
Dun Ajil
3. YB Dato Mat jidin Dun permasuri
4. YB ir Rosli
Dun kemasik
5. YB Nawi
Dun Hulu Besut
6. YB Dun Bukit Besi
Pembubaran Dun dan PKN bagi n.Trg di jangka akan diadakan dlm masa terdekat setelah YAB Dato Ahmad Razif MB Trg mendapat perkenan dari Tuanku sultan Trg untuk membuburkan Dun ekoran 6 org YB dari Umno telah mengumumkan keluar dari Umno dan menjadi YB bebas..Kedudukan Terkini Dun Bagi N.Trg..PAS/ PKR 15 Kerusi Dun..UMNO 11 Kerusi Dun,. BEBAS 6 Kerusi Dun jumlah Keseluruhan 32 Kerusi Dun..

No comments: