Kenapa dinamakan Blogspot Ulama Pewaris Nabi ? Blog ini telah diaktifkan sejak tahun 2008 dengan berlatarbelakang memberi info tentang Islam dan politik. Blog ini sentiasa berterusan memperjuangkan memberi, menwar, memapar maklumat/info/penerangan ISLAM & politik namun Ulama Pewaris Nabi adalah menjadi idola dan perlu dijadikan ikutan dan juga sebagai sempadan kebaikan yang akan menahan atau membatas kejahatan agar tidak berterusan dan disedarkan sehingga akhirnya kebaikan akan menguasai keadaan.Nama blog ini tidak mencerminkan blogernya seorang Ulama tetapi sedang berusaha dan bercita-cita ke arah itu.Amin

pasbs2

pasbs2

pasbs baner

pasbs baner

Thursday, May 15, 2014

JOM AHLI PAS BUKIT SENTOSA 2 , 17 MEI 9 MLM KITA BERSUA !

Assalamualaikum warah matullah ! Semoga semua ahli PAs Cawangan Bukit Sentosa 2 dalam keadaan sihat wal-afiat bersama keluarga.
InnSya Allah Mesyuarat Agung PAS Cawangan Bukit Sentosa 2 kali ke 12 akan diadakan di Markaz PAS BS2 di Jalan Seroja 1 ,Bukit sentosa 2 mulai jam 9.mlm. 
Walaubagaimanapun bagi melicinkan majlis itu diharap semua ahli dapat hadir seawal 30 minit dari masa yang ditetapkan agar kita dapat menunaikan solat berjemaah dan terus bermesyuarah tepat pada masanya.

No comments: