Kenapa dinamakan Blogspot Ulama Pewaris Nabi ? Blog ini telah diaktifkan sejak tahun 2008 dengan berlatarbelakang memberi info tentang Islam dan politik. Blog ini sentiasa berterusan memperjuangkan memberi, menwar, memapar maklumat/info/penerangan ISLAM & politik namun Ulama Pewaris Nabi adalah menjadi idola dan perlu dijadikan ikutan dan juga sebagai sempadan kebaikan yang akan menahan atau membatas kejahatan agar tidak berterusan dan disedarkan sehingga akhirnya kebaikan akan menguasai keadaan.Nama blog ini tidak mencerminkan blogernya seorang Ulama tetapi sedang berusaha dan bercita-cita ke arah itu.Amin

pasbs2

pasbs2

pasbs baner

pasbs baner

Monday, October 7, 2013

BLOG RESMI PAS CAWANGAN RASA , TAHNIAH !

Alhamdulillah PAS Cawangan RASA di bawah PAS Kawasan Hulu Selangor telah dilancarkan . PASBS2 mengucapkan tahniah dan semoga peranan blog PAS akan mewarnai fikiran demi mencabahkan pelbagai idea yang baik untuk perjuangan PAS dan mengembangkan serta mencambahkan ahli-ahli PAS yang aktif dan komited dengan pejuangan tanpa mudah melenting,merajuk malah cekal dalam menghadapai apa-apa ujian dan cabaran mendatang,insyaAllah.
Tahniah pada YDP PAS Kawasan Tn Hj Muhammad Idris Bin Ahmad yang dipilih sekali lagi  dan tahniah pada moderator sementara yg mebina blog ini yang sudah tentu mendapat restu Tn Hj YDP yang memang dari Cawangan ini.Allahhuakbar!
http://pasrasa.blogspot.com/2013/09/ini-adalah-blog-rasmi-pas-cawangan-rasa.html

No comments: