Kenapa dinamakan Blogspot Ulama Pewaris Nabi ? Blog ini telah diaktifkan sejak tahun 2008 dengan berlatarbelakang memberi info tentang Islam dan politik. Blog ini sentiasa berterusan memperjuangkan memberi, menwar, memapar maklumat/info/penerangan ISLAM & politik namun Ulama Pewaris Nabi adalah menjadi idola dan perlu dijadikan ikutan dan juga sebagai sempadan kebaikan yang akan menahan atau membatas kejahatan agar tidak berterusan dan disedarkan sehingga akhirnya kebaikan akan menguasai keadaan.Nama blog ini tidak mencerminkan blogernya seorang Ulama tetapi sedang berusaha dan bercita-cita ke arah itu.Amin

pasbs2

pasbs2

pasbs baner

pasbs baner

Thursday, September 29, 2011

BEKAS TENTERA BERSAMA RAKYAT, JOM HADIR AMBIL BERKAT !


Khamis 29 September 2011
HIMPUNAN BEKAS TENTERA BERSAMA MB KELANTAN DAN DS ANWAR - 02 OKT DI SERDANG, SELANGOR

Kepada semua bekas tentera dijemput untuk menghadiri Program Himpunan Bekas Tentera Bersama Rakyat pada 02 Oktober 2011 bertempat di Stadium Tertutup MPSJ Serdang Jaya, Jln 7/1, Serdang Jaya, Selangor. Program bermula jam 08.00 malam sehingga 12.00 malam.

Tetamu undangan adalah MB Kelantan, Tuan Guru Nik Aziz Nik Mat dan juga Penasihat Ekonomi Selangor merangkap Ketua Pembangkang, DS Anwar Ibrahim.

Di dalam majlis tersebut, borang Felda Plantation akan diedarkan kepada bekas-bekas tentera untuk mereka mendapat tanah rancangan felda sekiranya Pakatan Rakyat berjaya membentuk Kerajaan. Di samping itu, Resolusi Sekreteriat KERABAT akan diserahkan kepada Ketua Pembangkang, DS Anwar Ibrahim.

Sebarang maklumat, sila hubungi 019- 9571875/013-7125721/010-7056899. Jangan lepaskan peluang ini dan sila hebahkan.
Posted by Kapt(B) Yazid Mohd Deni

No comments: