Kenapa dinamakan Blogspot Ulama Pewaris Nabi ? Blog ini telah diaktifkan sejak tahun 2008 dengan berlatarbelakang memberi info tentang Islam dan politik. Blog ini sentiasa berterusan memperjuangkan memberi, menwar, memapar maklumat/info/penerangan ISLAM & politik namun Ulama Pewaris Nabi adalah menjadi idola dan perlu dijadikan ikutan dan juga sebagai sempadan kebaikan yang akan menahan atau membatas kejahatan agar tidak berterusan dan disedarkan sehingga akhirnya kebaikan akan menguasai keadaan.Nama blog ini tidak mencerminkan blogernya seorang Ulama tetapi sedang berusaha dan bercita-cita ke arah itu.Amin

pasbs2

pasbs2

pasbs baner

pasbs baner

Monday, July 25, 2011

KEJAYAAN YANG MENGGURIS BE END

Kuala Lumpur -9 July 11. Perhimpunan Bersih 2.0 yang berjaya menghimpun ratusan ribu rakyat di ibu kota dari seluruh Negara dari berbagai bangsa untuk menuntut pilihanraya yang lebih adil dan bersih.

Kejayaan menghimpun ratusan ribu rakyat ini menunjukkan satu indikator bahawa rakyat tidak lagi takut dengan segala momokkan pihak media yang dikuasai BN tentang demonstrasi haram ini akan menyebabkan keadaan huru hara dan juga rusuhan kaum.

Gelombang kebangkitan rakyat tidak dapat lagi dibendung walaupun segala usaha telah dibuat oleh kerajaan BN dengan mengarahkan pihak PDRM membuat berpuluh sekatan di jalan-jalan yang menuju ke ibu kota.

No comments: