Kenapa dinamakan Blogspot Ulama Pewaris Nabi ? Blog ini telah diaktifkan sejak tahun 2008 dengan berlatarbelakang memberi info tentang Islam dan politik. Blog ini sentiasa berterusan memperjuangkan memberi, menwar, memapar maklumat/info/penerangan ISLAM & politik namun Ulama Pewaris Nabi adalah menjadi idola dan perlu dijadikan ikutan dan juga sebagai sempadan kebaikan yang akan menahan atau membatas kejahatan agar tidak berterusan dan disedarkan sehingga akhirnya kebaikan akan menguasai keadaan.Nama blog ini tidak mencerminkan blogernya seorang Ulama tetapi sedang berusaha dan bercita-cita ke arah itu.Amin

pasbs2

pasbs2

pasbs baner

pasbs baner

Friday, May 6, 2011

INGAT JANJITEMU DI MASJID NEGARA 6 MEI HARI INI !

Rakyat yang cintakan kebenaran dan menolak politik fitnah diminta menyertai Perhimpunan Hari Kemarahan Rakyat Amarah di sekitar Masjid Negara, Kuala Lumpur pada Jumaat bersamaan 6 Mei ini.

Perhimpunan yang dijangka dihadiri ribuan rakyat Malaysia akan diadakan sekitar jam 12 tengah hari, menjadi titik tolak kebangkitan rakyat menolak politik porno/fitnah.

Program itu anjuran Saf Anti Fitnah (SAF) yang menggabungkan badan bukan kerajaan (NGO) antaranya Teras, Sekratariat Himpunan Ulama Rantau Asia (Shura), Muafakat Perubuhan Islam Kedah (Wehdah), Jaringan Muafakat Pertubuhan Islam Perak (Jama’iy) dan Insititut Penyelidikan dan Pengembangan Syariat.

Penganjuran perhimpunan itu turut bekerjasama dengan Gabungan Pemuda Pakatan Rakyat Anti Politik Lucah/Fitnah (Maruah)

Orang ramai dipelawa hadir untuk memberi sokongan padu demi menyelamat Malaysia dari gejala politik fitnah yang dijaja pimpinan Umno Barisan Nasional (BN), khususnya kebelakangan ini.

Short URL: http://www.keadilandaily.com/?p=12798

1 comment:

ALahaI sI LunCAi said...

JOM KITA RAMAI RAMAI. DAH MELAMPAU KERAJAAN KEDAH NI. HINA KITA ANAK MUDA. SANGGUP DIA BATALKAN REBET CUKAI UUM. LEPAS TU KATA KERAJAAN NEGERI TAK ADA KUASA.

DAH DIA BANGANG, INGAT KITA BODOH KOT ?