Kenapa dinamakan Blogspot Ulama Pewaris Nabi ? Blog ini telah diaktifkan sejak tahun 2008 dengan berlatarbelakang memberi info tentang Islam dan politik. Blog ini sentiasa berterusan memperjuangkan memberi, menwar, memapar maklumat/info/penerangan ISLAM & politik namun Ulama Pewaris Nabi adalah menjadi idola dan perlu dijadikan ikutan dan juga sebagai sempadan kebaikan yang akan menahan atau membatas kejahatan agar tidak berterusan dan disedarkan sehingga akhirnya kebaikan akan menguasai keadaan.Nama blog ini tidak mencerminkan blogernya seorang Ulama tetapi sedang berusaha dan bercita-cita ke arah itu.Amin

pasbs2

pasbs2

pasbs baner

pasbs baner

Friday, May 6, 2011

INILAH MASA MELAWAT SAHABAT & HULURKAN SUMBANGAN

Sdr Apandi kita Ketua cawangan PAS Kenanga yang ada bisnes jual Yong Tau Fu depan Restoren Ummi sekarang ada di Hospital Tawakal kerana sakit tulang belakang serius. Oleh kerana laam tak berniaga maka sudah tentu beliau bermasalah dan sangat-sangat memerlukan dari segi kewangan.
Harap ada di antara kita yang sudi adakan masa untuk melawat beliau dan berdoa kepada Allah agar disembuhkan penyakitnya. Bagi yang berkemampuan hulurkan sumbangan dan tanyalah kabar ahli keluarganya. Mohon Musllimin dan muslimat.

Dari sms 0192799147

No comments: