Kenapa dinamakan Blogspot Ulama Pewaris Nabi ? Blog ini telah diaktifkan sejak tahun 2008 dengan berlatarbelakang memberi info tentang Islam dan politik. Blog ini sentiasa berterusan memperjuangkan memberi, menwar, memapar maklumat/info/penerangan ISLAM & politik namun Ulama Pewaris Nabi adalah menjadi idola dan perlu dijadikan ikutan dan juga sebagai sempadan kebaikan yang akan menahan atau membatas kejahatan agar tidak berterusan dan disedarkan sehingga akhirnya kebaikan akan menguasai keadaan.Nama blog ini tidak mencerminkan blogernya seorang Ulama tetapi sedang berusaha dan bercita-cita ke arah itu.Amin

pasbs2

pasbs2

pasbs baner

pasbs baner

Thursday, November 4, 2010

LOJING DAH TUTUP JAM 1 PETANG ! BN ADA CAN ?

Pusat Mengundi Di Lojing Tutup 1.00ptg
Mengikut maklumat SPR, pusat pengundian untuk orang asli akan ditutup pada jam 1.00ptg. Sejak pagi lagi JHEOA telah mengangkut pengundi untuk ke pusat mengundi. Dijangka pengiraan undi akan dibuat sejurus pengundian ditutup.

Ia sedikit sebanyak memberi kelebihan kepada UMNO-BN untuk mencongak kelebihan undi kepada mereka. Mengikut maklumat awal majoriti orang asli mengundi untuk UMNO.

ihsan Pulakdah

No comments: