Kenapa dinamakan Blogspot Ulama Pewaris Nabi ? Blog ini telah diaktifkan sejak tahun 2008 dengan berlatarbelakang memberi info tentang Islam dan politik. Blog ini sentiasa berterusan memperjuangkan memberi, menwar, memapar maklumat/info/penerangan ISLAM & politik namun Ulama Pewaris Nabi adalah menjadi idola dan perlu dijadikan ikutan dan juga sebagai sempadan kebaikan yang akan menahan atau membatas kejahatan agar tidak berterusan dan disedarkan sehingga akhirnya kebaikan akan menguasai keadaan.Nama blog ini tidak mencerminkan blogernya seorang Ulama tetapi sedang berusaha dan bercita-cita ke arah itu.Amin

pasbs2

pasbs2

pasbs baner

pasbs baner

Sunday, October 17, 2010

SAMPAH SINIS AHLI MAJLISKawasan industri kecil jalan Seroja Bukit Sentosa 2. Teman lihat makin lama, makin sesak belakang kawasan industri ini dengan sampah.
Jika tidak ada teguran dan pemeriksaan dari Majlis Daerah Hulu Selangor maka mereka yang tidak bertanggungjawab akan terus melakukan. Semuanya ini akan mengundang keburukan perkembangan dan kemajuan Bukit Sentosa 2.

Di Bukit Sentosa 2 ini ada ahli majlis yang dipertanggungjawabkan namun sehingga kini ramai penduduk tidak tahu kewujudan dan kat mana ingin dihubungi.No comments: