Kenapa dinamakan Blogspot Ulama Pewaris Nabi ? Blog ini telah diaktifkan sejak tahun 2008 dengan berlatarbelakang memberi info tentang Islam dan politik. Blog ini sentiasa berterusan memperjuangkan memberi, menwar, memapar maklumat/info/penerangan ISLAM & politik namun Ulama Pewaris Nabi adalah menjadi idola dan perlu dijadikan ikutan dan juga sebagai sempadan kebaikan yang akan menahan atau membatas kejahatan agar tidak berterusan dan disedarkan sehingga akhirnya kebaikan akan menguasai keadaan.Nama blog ini tidak mencerminkan blogernya seorang Ulama tetapi sedang berusaha dan bercita-cita ke arah itu.Amin

pasbs2

pasbs2

pasbs baner

pasbs baner

Sunday, October 17, 2010

BLOGGER UMNO BERBULU, PEMIMPIN UMNO RINDU


Gambar Dato Seri Anwar di sambut dan diramah mesra oleh pemimpin UMNO termasuk TPM dan Yg Dipertua Negeri Melaka dan lain-lain di PWTC.


Kadangkala bila diamati tulisan blogger UMNO & penyokong BN lebih-lebih mengutuk DS Anwar padahal pemimpin mereka ada juga ciri-ciri Islam yang menghormati saudara seIslam.
Blogger UMNO dalam internet asyik mengutuk DSAI sampai melukis gambar beliau dalam keadaan memalukan. Yang kelakarnya mereka beci tapi rindu sayang, apataknya,mereka kata tak suka DSAi tapi gambar DSAI macam wajib ditera dikiri atau kanan malah ada gambar DSAi di atas sekali blog mereka.

No comments: