Kenapa dinamakan Blogspot Ulama Pewaris Nabi ? Blog ini telah diaktifkan sejak tahun 2008 dengan berlatarbelakang memberi info tentang Islam dan politik. Blog ini sentiasa berterusan memperjuangkan memberi, menwar, memapar maklumat/info/penerangan ISLAM & politik namun Ulama Pewaris Nabi adalah menjadi idola dan perlu dijadikan ikutan dan juga sebagai sempadan kebaikan yang akan menahan atau membatas kejahatan agar tidak berterusan dan disedarkan sehingga akhirnya kebaikan akan menguasai keadaan.Nama blog ini tidak mencerminkan blogernya seorang Ulama tetapi sedang berusaha dan bercita-cita ke arah itu.Amin

pasbs2

pasbs2

pasbs baner

pasbs baner

Tuesday, October 26, 2010

FAKTA BERAPI & MISTERI DI BATU SAPI

Terdapat 156 pengundi yang berumur lebih dari seratus tahun. Pengundi paling tua ialah Piong binti Adam yang berumur 127 tahun.

Pengundi paling popular dan dikenali diseluruh dunia adalah superstar Elton John.!!Bukan itu saja, Calon Ketua AMK yang menarik diri juga mengundi di Batu Sapi??? Mungkin orang lain kot.Yang atas ni kurang glamer…tapi yang paling glamer ialah polis pencen pun masih mengundi secara pos!!!


Terdapat seramai 38 orang anggota polis yang sudah pencen masih mengundi secara pos.Terdapat 21 anggota polis yang berumur lebih dari 55 tahun masih bertugas di IPD Sandakan. Manakala seramai 17 orang mengundi di PGA Sandakan. Siapa mereka?Macam mana polis yang berumur 77 dan 63 tahun masih ada dalam Daftar Pemilih?

1 comment:

Anonymous said...

spr , camno nih,...rahsia kita dah pecah kat pembangkang.

cepat kita kansel nama tu..indon banyak kat sabah..pakai ajo nama dio.