Kenapa dinamakan Blogspot Ulama Pewaris Nabi ? Blog ini telah diaktifkan sejak tahun 2008 dengan berlatarbelakang memberi info tentang Islam dan politik. Blog ini sentiasa berterusan memperjuangkan memberi, menwar, memapar maklumat/info/penerangan ISLAM & politik namun Ulama Pewaris Nabi adalah menjadi idola dan perlu dijadikan ikutan dan juga sebagai sempadan kebaikan yang akan menahan atau membatas kejahatan agar tidak berterusan dan disedarkan sehingga akhirnya kebaikan akan menguasai keadaan.Nama blog ini tidak mencerminkan blogernya seorang Ulama tetapi sedang berusaha dan bercita-cita ke arah itu.Amin

pasbs2

pasbs2

pasbs baner

pasbs baner

Wednesday, February 26, 2014

SEJARAH TERCIPTA ,RAKYAT INN SYAA ALLAH AKAN LEBIH TERBELA!

Allahhuakbar! Alhamdulillah!  Sejarah kejayaan pentadbiran Pakatan Rakyat di Negeri Selangor bila MOU telah ditandatangani ,syukur pada Allah SYABAS  kita dah boleh urus sendiri walaupun dalam masa musim kering ini.Yang penting PR tidak kering idea untuk uruskan Perkhidmatan air ini.Tahniah khas dari PAS Cawangan Bukit Sentosa 2, Rawang, hulu Selangor kepada MB Selangor Tan Sri Khalid Ibrahim dan Menteri KETHA.Tahniah kepada Pesuruhjaya PAS Negeri Selangor yang baru YB Exco Ir Iskandar Abd Samad yang bersama-sama berusaha bertungkus lumus demi keredhaan Allah untuk merealisasikan Negara Berkebajikan.
Akhirnya Kerajaan Negeri Selangor akan mengambil alih industri air di negeri ini. MOU ditandatangani tgh hari tadi di antara MB Selangor dan Menteri KETHA. Selamat tinggal Syabas....No comments: