Kenapa dinamakan Blogspot Ulama Pewaris Nabi ? Blog ini telah diaktifkan sejak tahun 2008 dengan berlatarbelakang memberi info tentang Islam dan politik. Blog ini sentiasa berterusan memperjuangkan memberi, menwar, memapar maklumat/info/penerangan ISLAM & politik namun Ulama Pewaris Nabi adalah menjadi idola dan perlu dijadikan ikutan dan juga sebagai sempadan kebaikan yang akan menahan atau membatas kejahatan agar tidak berterusan dan disedarkan sehingga akhirnya kebaikan akan menguasai keadaan.Nama blog ini tidak mencerminkan blogernya seorang Ulama tetapi sedang berusaha dan bercita-cita ke arah itu.Amin

pasbs2

pasbs2

pasbs baner

pasbs baner

Sunday, September 29, 2013

TAHNIAH TUAN HAJI MUHAMMAD IDRIS DIBERI MANDAT YDP LAGI!

 Alhamdulillah bertempat di Dewan Hamid Batang Kali dalam Mesyuarat Agung PAS Kawasan Hulu Selangor Kali ke 27 Tn. Haji Muhammad Idris bin Ahmad dipilih semula sebagai Yang DiPertua PAS Kawasan Hulu Selangor, Selangor dalam pemilihan pagi tadi 29/9/2013 dengan kehadiran ahli layak mengundi seramai 299 orang dari 38 buah cawangan.
Bagi Mantan calun DUN Hulu Bernam PRU13, Tuan Haji Muhammad Idris adalah kejayaan pemilihan kedua sejak AGM kali ke 25 yang lepas.

No comments: