Kenapa dinamakan Blogspot Ulama Pewaris Nabi ? Blog ini telah diaktifkan sejak tahun 2008 dengan berlatarbelakang memberi info tentang Islam dan politik. Blog ini sentiasa berterusan memperjuangkan memberi, menwar, memapar maklumat/info/penerangan ISLAM & politik namun Ulama Pewaris Nabi adalah menjadi idola dan perlu dijadikan ikutan dan juga sebagai sempadan kebaikan yang akan menahan atau membatas kejahatan agar tidak berterusan dan disedarkan sehingga akhirnya kebaikan akan menguasai keadaan.Nama blog ini tidak mencerminkan blogernya seorang Ulama tetapi sedang berusaha dan bercita-cita ke arah itu.Amin

pasbs2

pasbs2

pasbs baner

pasbs baner

Monday, July 8, 2013

YB TN HJ MUHAMMAD IDRIS AHMAD RASMI MESYUARAT PASBS2 KALI KE 11

 Yang Berkhidmat Tn Hj Muhammad Idris Bin Ahmad selaku YDP PAS Kawasan Hulu Selangor sudi hadir memberi ucapan ,amanat dan nasihat serta merasmikan Mesyuarat Agung PAS Cawangan Bukit Sentosa 2 Kali ke 11 pada 7/7/2013 bersamaan 28 Syakban 1434 Hijriah di Jalan Seroja ,Bukit Sentosa 2, Rawang, Selangor.
Antara VIP yang hadir ialah Ketua Cawangan Bukit Sentosa 2 Sdr Zulkefli Bin Abd Rahman dan Ketua PAS Cawangan Taman Kesumba Tn Hj Zakaria bin Awang.


No comments: