Kenapa dinamakan Blogspot Ulama Pewaris Nabi ? Blog ini telah diaktifkan sejak tahun 2008 dengan berlatarbelakang memberi info tentang Islam dan politik. Blog ini sentiasa berterusan memperjuangkan memberi, menwar, memapar maklumat/info/penerangan ISLAM & politik namun Ulama Pewaris Nabi adalah menjadi idola dan perlu dijadikan ikutan dan juga sebagai sempadan kebaikan yang akan menahan atau membatas kejahatan agar tidak berterusan dan disedarkan sehingga akhirnya kebaikan akan menguasai keadaan.Nama blog ini tidak mencerminkan blogernya seorang Ulama tetapi sedang berusaha dan bercita-cita ke arah itu.Amin

pasbs2

pasbs2

pasbs baner

pasbs baner

Monday, July 8, 2013

LIQA' FIKRI BERSAMA TUAN GURU DATO TUAN IBRAHIM TUAN MAN

 Kelihatan Ustaz Nasharudin pengerusi majlis dan Tuan Guru Dato Tuan Ibrahim Tuan Man sebagai Ketua Penerangan PAS Malaysia ditemani Tuan Hj Muhammad Idris Ahmad selaku YDP PAS Kawasan Hulu Selangor.

 Hadirin melebihi dari yang dijangkakan dan tertutup untuk PAS Hulu Selangor
 Tiga cara penting untuk menawan sesuatu FELDA dengan menguasai  dan 3 sumber utama maklumat dan maklumbalas terhadap sesuatu isu iaitu blog Presiden PAS, blog Ketua Penerangan dan Harakahdaily.

Sdr Sazali Pengarah Unit Amal beramah mesra dengan anak buahnya selepas Majlis Liqa' Fiqri tersebut di luar Dewan Hamid di Batangkali, Hulu Selangor, Selangor D.E.

No comments: