Kenapa dinamakan Blogspot Ulama Pewaris Nabi ? Blog ini telah diaktifkan sejak tahun 2008 dengan berlatarbelakang memberi info tentang Islam dan politik. Blog ini sentiasa berterusan memperjuangkan memberi, menwar, memapar maklumat/info/penerangan ISLAM & politik namun Ulama Pewaris Nabi adalah menjadi idola dan perlu dijadikan ikutan dan juga sebagai sempadan kebaikan yang akan menahan atau membatas kejahatan agar tidak berterusan dan disedarkan sehingga akhirnya kebaikan akan menguasai keadaan.Nama blog ini tidak mencerminkan blogernya seorang Ulama tetapi sedang berusaha dan bercita-cita ke arah itu.Amin

pasbs2

pasbs2

pasbs baner

pasbs baner

Friday, April 5, 2013

INILAH SENJATA AMPUH PAS , JANGAN KAMU YANG ISLAM TERLEPAS !


TUAN GURU HJ SALLEH MUSA
meminta setiap ahli , setiap negeri dan kawasan tingkatkan himpunan munajat secara jemaah untuk menghadapi PR 13 yang sengit ini .
Ya Allah satukan hati-hati kami(ahli PAS) dan ahli Pakatan Rakyat yang beragama Islam dan ahli UMNO yang menyokong dalam senyap janganlah bolak-balik hati kami untuk memohon keredhaanMu untuk memberi kemenangan kepada Pakatan Rakyat umumnya dan khasnya PAS dalam PRU13 ini .

No comments: