Kenapa dinamakan Blogspot Ulama Pewaris Nabi ? Blog ini telah diaktifkan sejak tahun 2008 dengan berlatarbelakang memberi info tentang Islam dan politik. Blog ini sentiasa berterusan memperjuangkan memberi, menwar, memapar maklumat/info/penerangan ISLAM & politik namun Ulama Pewaris Nabi adalah menjadi idola dan perlu dijadikan ikutan dan juga sebagai sempadan kebaikan yang akan menahan atau membatas kejahatan agar tidak berterusan dan disedarkan sehingga akhirnya kebaikan akan menguasai keadaan.Nama blog ini tidak mencerminkan blogernya seorang Ulama tetapi sedang berusaha dan bercita-cita ke arah itu.Amin

pasbs2

pasbs2

pasbs baner

pasbs baner

Friday, November 9, 2012

LAYANAN TERBAEK KHUSUS WANITA SELANGOR BUAT WANITA BN TERLIOR !

Merakyatkan Ekonomi untuk wanita – Iklan

Setelah empat tahun pakatan rakyat menjadi kerajaan negeri, banyak program khusus untuk kaum wanita telah memperkenalkan.

Antara program yang disediakan untuk kaum hawa di Selangor adalah Skim Kesihatan Wanita, Skim Bantuan Pemberdayaan Ekonomi Ibu tunggal (PET SOHO-S), Skim Mikrokredit Wanita Ladang (WALA), Laman Dapur dan banyak lagi.

Bukan itu sahaja, kerajaan negeri Selangor akan sentiasa memastikan yang terbaik untuk mereka yang bergelar wanita kerana Kerajaan Negeri Selangor menjaga kebajikan anda kaum wanita hingga ke akhir hayat.

Layari http://www.selangorku.com

No comments: