Kenapa dinamakan Blogspot Ulama Pewaris Nabi ? Blog ini telah diaktifkan sejak tahun 2008 dengan berlatarbelakang memberi info tentang Islam dan politik. Blog ini sentiasa berterusan memperjuangkan memberi, menwar, memapar maklumat/info/penerangan ISLAM & politik namun Ulama Pewaris Nabi adalah menjadi idola dan perlu dijadikan ikutan dan juga sebagai sempadan kebaikan yang akan menahan atau membatas kejahatan agar tidak berterusan dan disedarkan sehingga akhirnya kebaikan akan menguasai keadaan.Nama blog ini tidak mencerminkan blogernya seorang Ulama tetapi sedang berusaha dan bercita-cita ke arah itu.Amin

pasbs2

pasbs2

pasbs baner

pasbs baner

Thursday, July 5, 2012

PROJEK BOLEH DAPAT FREE KANTOI !

Tricubes akan merayu kepada Bursa M'sia
Tricubes Bhd akan mengemukakan rayuan terhadap keputusan Bursa Malaysia yang menolak cadangan rancangan penstrukturan semulanya secepat mungkin.

Dalam makluman kepada Bursa Malaysia semalam, Tricubes berkata penolakan oleh Bursa hanya akan menjejaskan status penyenaraian bukan mempengaruhi kemampuan syarikat untuk menjalankan perniagaannya seperti biasa.

"Syarikat ingin memberi jaminan kepada pemegang saham dan pelanggan yang syarikat pada kedudukan kewangan yang baik dan terus dengan perniagaan seperti biasa," katanya.

Tricubes berkata ia telah memulakan saluran perniagaan baru (bayar setiap perkhidmatan digunakan) yang berulang dan urus niaga yang mempunyai kesan positif terhadap unjuran kewangan syarikat.

Projek-projek termasuk pembayaran saman trafik melalui mesin juruwang automatik; E-Post (menghantar notis digital/bil/ penyata melalui akaun myemel); dan Tamtamcrm (langganan berdasarkan kepada sistem pengurusan hubungan pelanggan).

Pada Selasa, Bursa menolak cadangan Tricubes dengan menyatakan yang sekuriti syarikat akan digantung mulai 11 Julai setelah syarikat tidak dapat menunjukkan ia boleh kembali menguntungkan dan juga daya maju segmen perniagaan baru.

Syarikat dilantik oleh kerajaan untuk melaksanakan projek emel 1Malaysiapada April 2011.

- Bernama

No comments: