Kenapa dinamakan Blogspot Ulama Pewaris Nabi ? Blog ini telah diaktifkan sejak tahun 2008 dengan berlatarbelakang memberi info tentang Islam dan politik. Blog ini sentiasa berterusan memperjuangkan memberi, menwar, memapar maklumat/info/penerangan ISLAM & politik namun Ulama Pewaris Nabi adalah menjadi idola dan perlu dijadikan ikutan dan juga sebagai sempadan kebaikan yang akan menahan atau membatas kejahatan agar tidak berterusan dan disedarkan sehingga akhirnya kebaikan akan menguasai keadaan.Nama blog ini tidak mencerminkan blogernya seorang Ulama tetapi sedang berusaha dan bercita-cita ke arah itu.Amin

pasbs2

pasbs2

pasbs baner

pasbs baner

Monday, July 16, 2012

PAS CAWANGAN BUKIT SENTOSA 2 DI STADIUM KUALA SELANGORPAS Cawangan Bukit Sentosa 2, Hulu Selangor dapat menhantar lebih 15 orang ajk dan ahlinya ke Perhimpunan Hijau Peringkat Negeri Selangor pada 15 Julai 2012 semalam.
Lebih 40,000 yang menghadiri himpunan yang dihadiri juga pemimpin dan ahli Pakatan Rakyat dari PKR dan DAP serta artis-artis sedar.
Cuma tip untuk penyokong dan ahli Pakatan Rakyat yang beragama Islam harus bersedia dengan air botol mineral bagi beruduk atau air sembahyang agar dapat bersama bersolat dan bermunajat tanpa beratus panjang di tandas atau tempat ambil wuduk.

No comments: