Kenapa dinamakan Blogspot Ulama Pewaris Nabi ? Blog ini telah diaktifkan sejak tahun 2008 dengan berlatarbelakang memberi info tentang Islam dan politik. Blog ini sentiasa berterusan memperjuangkan memberi, menwar, memapar maklumat/info/penerangan ISLAM & politik namun Ulama Pewaris Nabi adalah menjadi idola dan perlu dijadikan ikutan dan juga sebagai sempadan kebaikan yang akan menahan atau membatas kejahatan agar tidak berterusan dan disedarkan sehingga akhirnya kebaikan akan menguasai keadaan.Nama blog ini tidak mencerminkan blogernya seorang Ulama tetapi sedang berusaha dan bercita-cita ke arah itu.Amin

pasbs2

pasbs2

pasbs baner

pasbs baner

Tuesday, July 17, 2012

KERAH UNTUK MERIAH ! WANG RAKYAT PARAH

Meriah majlis kempen DS Najib kerana dikerah. Tanpa duit, pengangkutan, t-shirt dan topi mereka kata tak payah.Zalimnya teman kepada anak teman kerana tidak beri kebenaran kepadanya untuk mewakili koperasi sekolah ke sana. BUkan apa, pagi ada sukan sekolah, petang nak pegi majlis kempen BN ...baik tak payah. Pastu sampai di sana akan dibayor RM15 kununnya duit dari koperasi ...katanyer!

Di bawah ini surat bukti yang didedahkan oleh salah seorang sahabat pembaca MiLo SuaM yang terlibat mengerahkan 1,000 pelajar Kolej Komuniti untuk menyertai program Najib 1M4U itu.

Pelajar-pelajar ini diberikan T Shirt, makanan dan pengangkutan percuma untuk meramaikan program Najib di KLCC semalam.

Pihak kolej pula terpaksa menanggung kos perjalanan yang perlu dibayar oleh pelajar-pelajar ini.

Ini baru surat bukti yang bocor ke tangan kita, dibocorkan oleh orang mereka sendiri yang nampaknya sudah muak dengan taktik Najib yang poyo nak meraih sokongan.

source: http://milosuam.blogspot.com/2012/07/seribu-pelajar-kolej-komuniti-dikerah.html#ixzz20pu2ESxw

No comments: