Kenapa dinamakan Blogspot Ulama Pewaris Nabi ? Blog ini telah diaktifkan sejak tahun 2008 dengan berlatarbelakang memberi info tentang Islam dan politik. Blog ini sentiasa berterusan memperjuangkan memberi, menwar, memapar maklumat/info/penerangan ISLAM & politik namun Ulama Pewaris Nabi adalah menjadi idola dan perlu dijadikan ikutan dan juga sebagai sempadan kebaikan yang akan menahan atau membatas kejahatan agar tidak berterusan dan disedarkan sehingga akhirnya kebaikan akan menguasai keadaan.Nama blog ini tidak mencerminkan blogernya seorang Ulama tetapi sedang berusaha dan bercita-cita ke arah itu.Amin

pasbs2

pasbs2

pasbs baner

pasbs baner

Friday, June 8, 2012

JANGAN HINA PM KAMI/KITA !


Kalau ye pun nak perkenalkan Pengerusi BN dan Pengerusi UMNO Malaysia ialah PM Malaysia sendiri. Pilihlah tempat yang elok skit. (gambar dari blog paling serius)
Dahlah sebelum ini sibuk dengan gambar PM kat Tin Minuman Hundred Plus .
Walau teman tak sebulu dengan Najib sebagai rakyat Malaysia kena hormat beliau sebagai Perdana Menteri yang terakhir.oopss .


1 comment:

Anonymous said...

bagi aku sedikit pun tak rasa hormat pd pm macam ni. lebih baik aku hormat pada peminta sedekah, sekurang2nya dia ikhlas, tak men"curi" harta orang.