Kenapa dinamakan Blogspot Ulama Pewaris Nabi ? Blog ini telah diaktifkan sejak tahun 2008 dengan berlatarbelakang memberi info tentang Islam dan politik. Blog ini sentiasa berterusan memperjuangkan memberi, menwar, memapar maklumat/info/penerangan ISLAM & politik namun Ulama Pewaris Nabi adalah menjadi idola dan perlu dijadikan ikutan dan juga sebagai sempadan kebaikan yang akan menahan atau membatas kejahatan agar tidak berterusan dan disedarkan sehingga akhirnya kebaikan akan menguasai keadaan.Nama blog ini tidak mencerminkan blogernya seorang Ulama tetapi sedang berusaha dan bercita-cita ke arah itu.Amin

pasbs2

pasbs2

pasbs baner

pasbs baner

Monday, April 16, 2012

NAJIB TERLUKA, KAT MANA LAGI NAK LETAK MUKA !

Dunia luar semakin mengiktiraf Ketua Umum PKR, Dato' Seri Anwar Ibrahim. Terbaru, majalah Asia 360 meletakkan tajuk "Malaysia's Next PM Finally?" terpapar wajah beliau menghiasi kulit majalah popoular berkenaan.

Rakyat Malaysia harus bersama dunia luar yang mahukan perubahan di negara ini dari terus dicemari dengan berbagai isu rasuah, penyelewengan dan kronisme yang tidak pernah putus. Bangkit dan tumbangkan Umno/Bn di dalam PRU ke 13 akan datang.
Posted by WFAUZDIN NS

No comments: