Kenapa dinamakan Blogspot Ulama Pewaris Nabi ? Blog ini telah diaktifkan sejak tahun 2008 dengan berlatarbelakang memberi info tentang Islam dan politik. Blog ini sentiasa berterusan memperjuangkan memberi, menwar, memapar maklumat/info/penerangan ISLAM & politik namun Ulama Pewaris Nabi adalah menjadi idola dan perlu dijadikan ikutan dan juga sebagai sempadan kebaikan yang akan menahan atau membatas kejahatan agar tidak berterusan dan disedarkan sehingga akhirnya kebaikan akan menguasai keadaan.Nama blog ini tidak mencerminkan blogernya seorang Ulama tetapi sedang berusaha dan bercita-cita ke arah itu.Amin

pasbs2

pasbs2

pasbs baner

pasbs baner

Monday, March 19, 2012

NATIJAH BILA KOMANDO TIDAK PEDULI UMNO


Semasa program Jamuan bersama rakyat di Taman Pinji Mewah, Pengkalan Pegoh, telah berlangsungnya satu acara yang istimewa.

Bekas-bekas Anggota Komando 69 Pasukan Gerak Khas (PGK -Unit Elit PDRM) dengan diwakili oleh Mohamad Ismail Bin Hj Saleh telah berbesar hati untuk menyampaikan sendiri borang-borang kemasukan mereka ke dalam Pas kepada Tuan Guru Haji Abdul Hadi Awang.

Lebih istimewa dan uniknya apabila Mohamad Ismail telah menyerahkan borang-borang tersebut dengan penuh istiadat dan penghormatan seorang angkatan tentera kepada Tuan Guru Presiden.

2 comments:

Anonymous said...

ORANG MELAYU RAKYAT SECOND CLASS DITANAH MALAYU ( MALAYSIA ). TERIMA KASIH PKR DAN PAS.
http://unitmediasiber.blogspot.com/2012/03/bersatulah-orang-orang-cina-kita-bakal.html

Anonymous said...

natijah bila DAP tidak peduli pas:
-karpal singh cakap nak tubuh negara islam, langkah mayat aku dulu. hadi + tok guru cakap 'kami dengar dan kami taat'

natijah bila PKR tidak peduli pas:
-anwar tidak menarik balik kenyataan menyokong keselamatan negara israel walaupun didesak oleh tok guru dan dewan ulama pas - akhirnya hadi keluarkan kenyataan takpe berurusan dengan yahudi