Kenapa dinamakan Blogspot Ulama Pewaris Nabi ? Blog ini telah diaktifkan sejak tahun 2008 dengan berlatarbelakang memberi info tentang Islam dan politik. Blog ini sentiasa berterusan memperjuangkan memberi, menwar, memapar maklumat/info/penerangan ISLAM & politik namun Ulama Pewaris Nabi adalah menjadi idola dan perlu dijadikan ikutan dan juga sebagai sempadan kebaikan yang akan menahan atau membatas kejahatan agar tidak berterusan dan disedarkan sehingga akhirnya kebaikan akan menguasai keadaan.Nama blog ini tidak mencerminkan blogernya seorang Ulama tetapi sedang berusaha dan bercita-cita ke arah itu.Amin

pasbs2

pasbs2

pasbs baner

pasbs baner

Sunday, November 27, 2011

MEMANG KES SHAHRIZAT BUKTIKAN MUSIBAT UMNO !

Komen : Kes Shahrizat seperti barah jenis boleh meletup dan tidak boleh disembuhkan malah tak boleh disembunyikan yang dikatakan pembawa musibah pada UMNO. Ditelan pahit, dibuang payau.

Shahrizat belanja RM26,000 untuk beli pakaian termasuk coli.-dakwa DS Nizar.

Dato Adnan Ibrahim dan DS Nizar sedang mendengar ucapan Ustaz Misbahul dalam program ceramah PAS Bukit Gantang.

Kelmarin ,DS Nizar dalam ucapannya di Pekan Trong telah mendakwa Shahrizat telah membeli pakaian termasuk pakaian dalam seperti coli dengan menggunakan duit syarikat "lembu ".

Menurut DS Nizar ,semuanya diluluskan oleh suami Shahrizat tuan punya sharikat "lembu ".Dakwa DS Nizar sejumlah RM26,000 diluluskan untuk Shahrizat untuk membeli keperluan pribadi Shahrizat.

No comments: