Kenapa dinamakan Blogspot Ulama Pewaris Nabi ? Blog ini telah diaktifkan sejak tahun 2008 dengan berlatarbelakang memberi info tentang Islam dan politik. Blog ini sentiasa berterusan memperjuangkan memberi, menwar, memapar maklumat/info/penerangan ISLAM & politik namun Ulama Pewaris Nabi adalah menjadi idola dan perlu dijadikan ikutan dan juga sebagai sempadan kebaikan yang akan menahan atau membatas kejahatan agar tidak berterusan dan disedarkan sehingga akhirnya kebaikan akan menguasai keadaan.Nama blog ini tidak mencerminkan blogernya seorang Ulama tetapi sedang berusaha dan bercita-cita ke arah itu.Amin

pasbs2

pasbs2

pasbs baner

pasbs baner

Thursday, November 17, 2011

FROM TOL BERUNTUNG TO DEWAN KOMUNITI BUKIT SENTOSA


Kalau masuk Tol Bukit Beruntung kita akan jumpa simpang tiga yang penuh dengan banner dan signboard pelbagai. Tapi yang penting bender ijau tu! Hate !

dari Simpang Tiga belok ke kanan melalui deretan kedai baru ebelang kanan projek sunshine ke sunrise kalau tak silap.


Meriahnya pandangan depan Dewan komuniti dengan bendera PAS, PKR dan DAP berkibar megah mengalu-alukan rakyat yang hadir.


Alhamdulillah Ketua Pemuda AMK Bukit Sentosa yang bersama turun padang membantu Program Ceramah Umum MB Nizar bersama memberi penerangan dengan Pimpinan PAS Cawangangan Bukit Sentosa 2, PAS Zon Bukit Beruntung, Pimpinan PKR dan Pimpinan DAP.


Inilah sebahagian tenaga sukarela pemuda yang terdiri ajk dan merangkap Unit Amal.

Inilah format baru tempat penceramah di depan pintu dewan dan kanopi rakyat di luar dewan.

No comments: