Kenapa dinamakan Blogspot Ulama Pewaris Nabi ? Blog ini telah diaktifkan sejak tahun 2008 dengan berlatarbelakang memberi info tentang Islam dan politik. Blog ini sentiasa berterusan memperjuangkan memberi, menwar, memapar maklumat/info/penerangan ISLAM & politik namun Ulama Pewaris Nabi adalah menjadi idola dan perlu dijadikan ikutan dan juga sebagai sempadan kebaikan yang akan menahan atau membatas kejahatan agar tidak berterusan dan disedarkan sehingga akhirnya kebaikan akan menguasai keadaan.Nama blog ini tidak mencerminkan blogernya seorang Ulama tetapi sedang berusaha dan bercita-cita ke arah itu.Amin

pasbs2

pasbs2

pasbs baner

pasbs baner

Thursday, November 17, 2011

AHLI MAJLIS KATA BUMBUNG SRA TIRIS !


Dari kanan Kelihatan Ahli Majlis Hulu Selangor En. Sazali Norsaham yang merupakan ajk PAS Cawangan Bukit Sentosa 2 dan sebelah beliau adalah Ustaz Wan Muhamad Shamsudin b Wan Lokman salah seorang guru di sekolah ini.
En. Sazali mengulas perlunya dibaiki bumbung tersebut yang walaupun saiz bocor kecil sahaja tetapi kesannya akan menjadi besar jka lambat dibaiki. Dengan cuaca yang lebih kepada hujan maka kelambatan pembikian akan menjadi keadaan lebih buruk bila air hujan akan masuk merosakan siling di dalamnya dan seterusnya menganggu guru dan pelajar di dalamnya.

Bangunan Sekolah SRA Bukit Sentosa Fasa 1 baru siap akhir pertengahan tahun 2011 namun ramai saksi mengatakan atap pecah telah berlaku sebaik bangunan diserahkan untuk digunakan.


Kelihatan penunjuk pada tempat atap yang bocor.

No comments: