Kenapa dinamakan Blogspot Ulama Pewaris Nabi ? Blog ini telah diaktifkan sejak tahun 2008 dengan berlatarbelakang memberi info tentang Islam dan politik. Blog ini sentiasa berterusan memperjuangkan memberi, menwar, memapar maklumat/info/penerangan ISLAM & politik namun Ulama Pewaris Nabi adalah menjadi idola dan perlu dijadikan ikutan dan juga sebagai sempadan kebaikan yang akan menahan atau membatas kejahatan agar tidak berterusan dan disedarkan sehingga akhirnya kebaikan akan menguasai keadaan.Nama blog ini tidak mencerminkan blogernya seorang Ulama tetapi sedang berusaha dan bercita-cita ke arah itu.Amin

pasbs2

pasbs2

pasbs baner

pasbs baner

Monday, November 14, 2011

DASYATNYA UMNO NAK RAMPAS PARLIMEN LEMBAH PANTAI

MASA BULAN SEPTEMBER 2011 PENGUNDI DIDAPATI KURANG 200 ORANG TAPI BILA PERIKSA BULAN NOVEMBER 2011 DIDAPATI PENGUNDI BERTAMBAH LEBIH 2,000 ORANG DAN INI BERMAKNA PERTAMBAHAN MENDADAK LEBIH 1000 PERATUS.
NAMPAK TAK PENIPUAN INI ?
LOGIK KE?
TOLONG JAWAB WAHAI BLOGGER UMNO YANG DAH SENYAP DAN TERSANGAP BILA TERKENANG KES FEEDLOT AKA 'FEED THE LORD' SENATOR KOTOR SHAHRIZAT DENGAN KELUARGANYA MAKA FIKIRLAH DI MANA LOGIKNYA?
TAMBAH LAGI SENGAP DAN TERGAGAP BN NAK JAWAB BILA KJ MENGIAKAN PEMBELIAN KONDO LEBIH RM9 JUTA DARI WANG 'FEED THE LORD ' ITU.

No comments: