Kenapa dinamakan Blogspot Ulama Pewaris Nabi ? Blog ini telah diaktifkan sejak tahun 2008 dengan berlatarbelakang memberi info tentang Islam dan politik. Blog ini sentiasa berterusan memperjuangkan memberi, menwar, memapar maklumat/info/penerangan ISLAM & politik namun Ulama Pewaris Nabi adalah menjadi idola dan perlu dijadikan ikutan dan juga sebagai sempadan kebaikan yang akan menahan atau membatas kejahatan agar tidak berterusan dan disedarkan sehingga akhirnya kebaikan akan menguasai keadaan.Nama blog ini tidak mencerminkan blogernya seorang Ulama tetapi sedang berusaha dan bercita-cita ke arah itu.Amin

pasbs2

pasbs2

pasbs baner

pasbs baner

Saturday, October 22, 2011

OLE-OLE KEMPEN BN PADA KANAK-KANAK SEKOLAH ! BN SELALU TAK SALAH?


Tengoklah BN/UMNO dengan muka tak malu berkempen walau kerajaan belum bubar. Najib dan menterinya terus bekempen menggunakan jentera kerajaan dengan tektik licik beri bahan kempen untuk ibubapa kanak2 yang terlibat.
Dari gambar atas ,kita dapat lihat barang kes 1 iaitu air mineral yang ditulis nama Perdana Menteri dan sebelahnya nama Dato Seri Shahrizat.
Dalam gambar di atas kita dapat lihat pena mata bola yang ditulis 1Azam , no 1 Malaysia, buku nota yang ditulis "Akhiri Zaman Miskin". air mineral yang ditulis nama Dto Seri Shahrizat dan nama Pengerusi BN Malaysia serta beg kain.

No comments: