Kenapa dinamakan Blogspot Ulama Pewaris Nabi ? Blog ini telah diaktifkan sejak tahun 2008 dengan berlatarbelakang memberi info tentang Islam dan politik. Blog ini sentiasa berterusan memperjuangkan memberi, menwar, memapar maklumat/info/penerangan ISLAM & politik namun Ulama Pewaris Nabi adalah menjadi idola dan perlu dijadikan ikutan dan juga sebagai sempadan kebaikan yang akan menahan atau membatas kejahatan agar tidak berterusan dan disedarkan sehingga akhirnya kebaikan akan menguasai keadaan.Nama blog ini tidak mencerminkan blogernya seorang Ulama tetapi sedang berusaha dan bercita-cita ke arah itu.Amin

pasbs2

pasbs2

pasbs baner

pasbs baner

Monday, October 31, 2011

IJTIMAK PAS HULU SELANGOR SG SELISIKAlhamdulillah, restu dan semangat dari Ketua Ulama PAS Selangor Ustaz Md Zin amat meransang perwakilan dan ahli PAS yang hadir.

YDP PAS Kawasan Hulu Selangor Tn Hj Muhammad Idris memberi amanat dan ucapan yang amat bertenaga dan sangat menyentuh hati pemimpin dan ahli PAS yang mendengarnya.

Majlis penyerahan bendera PAS mejadi detik penting persediaan PAS Hulu Selangor sudah bersedia menghadapi PRU13 nanti.

Hadirin yang hadir bukan calang-calang orang, ramai juga dari ahli dan pemimpin PAS yang terdiri dari peniaga sangup berkorban hadir peristiwa penting ini.

No comments: