Kenapa dinamakan Blogspot Ulama Pewaris Nabi ? Blog ini telah diaktifkan sejak tahun 2008 dengan berlatarbelakang memberi info tentang Islam dan politik. Blog ini sentiasa berterusan memperjuangkan memberi, menwar, memapar maklumat/info/penerangan ISLAM & politik namun Ulama Pewaris Nabi adalah menjadi idola dan perlu dijadikan ikutan dan juga sebagai sempadan kebaikan yang akan menahan atau membatas kejahatan agar tidak berterusan dan disedarkan sehingga akhirnya kebaikan akan menguasai keadaan.Nama blog ini tidak mencerminkan blogernya seorang Ulama tetapi sedang berusaha dan bercita-cita ke arah itu.Amin

pasbs2

pasbs2

pasbs baner

pasbs baner

Sunday, October 2, 2011

FENOMENA 60 TAHUN PAS DARI BUKIT SENTOSA 2 KE KEPALA BATASBanner di Kepala Batas

Singgah masjid berdekatan yang cantik dan canggih persediaan maghrib di Dewan Milineum dan seterusnya solat hajat beramai-ramai.

Wah ! Izan , kamu pun sempat bersalam dan kami jelaskan dari rombongan PAS Bukit Sentosa dan Bukit Beruntung dari PAS Kawasan Hulu Selangor.

Abg Mat Sabu datang awal pada 30 September melihat persiapan dan kami ambil kesempatan.

Timbalan Presiden PAS menjadi buruan peminat dan penyokong yang ingin bergambar dengan pejuang yang telah mencelikkan rakyat dan pakar sejarahwan Malaysia.

T-shirt PAS Ulang tahun 60 sebagai kenangan dan ole-ole.

No comments: