Kenapa dinamakan Blogspot Ulama Pewaris Nabi ? Blog ini telah diaktifkan sejak tahun 2008 dengan berlatarbelakang memberi info tentang Islam dan politik. Blog ini sentiasa berterusan memperjuangkan memberi, menwar, memapar maklumat/info/penerangan ISLAM & politik namun Ulama Pewaris Nabi adalah menjadi idola dan perlu dijadikan ikutan dan juga sebagai sempadan kebaikan yang akan menahan atau membatas kejahatan agar tidak berterusan dan disedarkan sehingga akhirnya kebaikan akan menguasai keadaan.Nama blog ini tidak mencerminkan blogernya seorang Ulama tetapi sedang berusaha dan bercita-cita ke arah itu.Amin

pasbs2

pasbs2

pasbs baner

pasbs baner

Sunday, October 2, 2011

DOAKAN BELIAU SELAMAT PERGI DAN KEMBALI


Syukor pada Allah dengan izinnya dan dengan kemampuan dan kekangan tanggungjawab beliau akhirnya panggilan Kaabah menjelma. Sdr Zakaria bin Awang dan isteri yang disayangi telahpun bertolak ke Mekah 2 Oktober . Dengan kesukaran yang dilalui beliau terus aktif dalam PAS Cawangan Bukit Sentosa 2 dan kini telah mengetuai PAS Cawangan Kesumba di Bukit Beruntung.
Sama-sama kita doakan beliau dan isteri akan sentiasa dalam keadaan sihat dan perlindungan Allah. Semoga di sana Allah sentiasa menganugerah beliau dengan kebaikan dan ibadah yang diterima Allah.Mudahan mendapat haji mabrur...aminnnn.
Ketua PAS Cawangan Bukit Sentosa 2, Timbalan dan ajk serta ahli merakamkan tahniah kerana beliau adalah yang dipilih Allah untuk menemuinya di Baitullah.

No comments: