Kenapa dinamakan Blogspot Ulama Pewaris Nabi ? Blog ini telah diaktifkan sejak tahun 2008 dengan berlatarbelakang memberi info tentang Islam dan politik. Blog ini sentiasa berterusan memperjuangkan memberi, menwar, memapar maklumat/info/penerangan ISLAM & politik namun Ulama Pewaris Nabi adalah menjadi idola dan perlu dijadikan ikutan dan juga sebagai sempadan kebaikan yang akan menahan atau membatas kejahatan agar tidak berterusan dan disedarkan sehingga akhirnya kebaikan akan menguasai keadaan.Nama blog ini tidak mencerminkan blogernya seorang Ulama tetapi sedang berusaha dan bercita-cita ke arah itu.Amin

pasbs2

pasbs2

pasbs baner

pasbs baner

Tuesday, September 13, 2011

KALAU BUAT JEMAAH MACAM NI HANCUR UMNO !


Beginilah sebenarnya yang dituntut solat Hari Raya Fitrah. Semua golongan peringkat dalam Islam samada lelaki perempuan, uzur atau tidak , boleh sembahyang atau tidak dibolehkan hadir mendengar khutbah hari raya. Mudah-mudahan tahun depan kita dapat lakukan seperti di Negeri Kelantan.

Tapi bukan kat Malaysia, baru di Selangor tang khutbah Jumaat dalam masjid dah kecoh oleh spy dan kuncu spesis pengadu UMNO yang sekalidua datang solat jumaat.

No comments: