Kenapa dinamakan Blogspot Ulama Pewaris Nabi ? Blog ini telah diaktifkan sejak tahun 2008 dengan berlatarbelakang memberi info tentang Islam dan politik. Blog ini sentiasa berterusan memperjuangkan memberi, menwar, memapar maklumat/info/penerangan ISLAM & politik namun Ulama Pewaris Nabi adalah menjadi idola dan perlu dijadikan ikutan dan juga sebagai sempadan kebaikan yang akan menahan atau membatas kejahatan agar tidak berterusan dan disedarkan sehingga akhirnya kebaikan akan menguasai keadaan.Nama blog ini tidak mencerminkan blogernya seorang Ulama tetapi sedang berusaha dan bercita-cita ke arah itu.Amin

pasbs2

pasbs2

pasbs baner

pasbs baner

Tuesday, September 13, 2011

BUKTI TERBARU PANAS LAGI, SIAP DAPAT 4 EMAS LAGI


Negara-Negara Komanwel atau Komanwel sahaja merupakan satu persatuan secara sukarela yang melibatkan negara-negara berdaulat yang ditubuhkan atau pernah dijajah oleh pihak British kecuali Mozambique (bekas jajahan Portugis) dan Rwanda (bekas jajahan Belgium).
Emas berkenaan adalah sumbangan beregu campuran, Teo Ee Yi-Chow Mei Kuan, juara perseorangan remaja Asia, Zulfadli Zulkiffli, beregu wanita, Mei Kuan-Lee Meng Yean dan beregu lelaki,Nelson Heg-Ee Yi.
Skuad negara pulang dengan jumlah keseluruhan tujuh pingat, termasuk dua perak dan satu gangsa untuk mengatasi pencapaian di Sukan Komanwel Remaja 2008 di India dengan tiga emas.
SASARAN tiga pingat pelbagai warna pada penyertaan Sukan Komanwel Remaja IV diatasi dengan skuad badminton negara menghadiahkan empat pingat emas, dua perak dan satu gangsa di Pusat Sukan Kebangsaan, Isle Of Man.

1 comment:

otaistillkick said...

pemimpin umno / bn makin hari biru dan bercelaru dalam soal perjuangan kemerdekaan .