Kenapa dinamakan Blogspot Ulama Pewaris Nabi ? Blog ini telah diaktifkan sejak tahun 2008 dengan berlatarbelakang memberi info tentang Islam dan politik. Blog ini sentiasa berterusan memperjuangkan memberi, menwar, memapar maklumat/info/penerangan ISLAM & politik namun Ulama Pewaris Nabi adalah menjadi idola dan perlu dijadikan ikutan dan juga sebagai sempadan kebaikan yang akan menahan atau membatas kejahatan agar tidak berterusan dan disedarkan sehingga akhirnya kebaikan akan menguasai keadaan.Nama blog ini tidak mencerminkan blogernya seorang Ulama tetapi sedang berusaha dan bercita-cita ke arah itu.Amin

pasbs2

pasbs2

pasbs baner

pasbs baner

Wednesday, August 3, 2011

DAULAT TUANKU !

Tuanku Sultan melawat MB
KUALA LUMPUR - Kebawah Duli Yang Maha Mulia (KDYMM) Tuanku sultan Kedah telah sudi mencemar duli menzirahi YAB Menteri Besar Kedah Dato' Seri Ustaz Azizan Abdul Razak yang sedang di rawat di Institut Jantung Negara (IJN).
KDYMM Tuanku Sultan sudi melapangkan masa menziarahi YAB Menteri Besar setelah di maklumkan tentang keadaan Ustaz Azizan. Didalam lawatan baginda telah di beri peneragan oleh Pakar Jantung IJN yang merawat baginda.
YAB Ustaz Azizan menjunjung kasih diatas lawatana KDYMM tuanku itu walaupun beliau tidak dibenarkan bercakap oleh doktor yang merawat baginda.
YAB Menteri Besar di masukkan ke IJN setelah beliau mengadu tidak sihat dan mendapatkan rawatan di KMC yang kemudiannya di rujuk ke IJN untuk tindakan lanjut.
Posted by Kedah La

1 comment:

MOH KEMBARA said...

Assalamualaikum Sdr, salam balas ziarah. Semoga YAB MB segera sembuh dan berkhidmat dgn cemerlang membangunkan syiar Islam di Kedah. SElamat menjalani ibadat puasa!