Kenapa dinamakan Blogspot Ulama Pewaris Nabi ? Blog ini telah diaktifkan sejak tahun 2008 dengan berlatarbelakang memberi info tentang Islam dan politik. Blog ini sentiasa berterusan memperjuangkan memberi, menwar, memapar maklumat/info/penerangan ISLAM & politik namun Ulama Pewaris Nabi adalah menjadi idola dan perlu dijadikan ikutan dan juga sebagai sempadan kebaikan yang akan menahan atau membatas kejahatan agar tidak berterusan dan disedarkan sehingga akhirnya kebaikan akan menguasai keadaan.Nama blog ini tidak mencerminkan blogernya seorang Ulama tetapi sedang berusaha dan bercita-cita ke arah itu.Amin

pasbs2

pasbs2

pasbs baner

pasbs baner

Tuesday, July 12, 2011

TAHNIAH ANIFAH AMAN, PERHIMPUNAN BERSIH ... AMAN


value="http://www.youtube.com/v/TDTzRF6X87U?version=3">name="allowFullScreen" value="true">value="always">type="application/x-shockwave-flash" allowfullscreen="true"
allowScriptAccess="always" width="340" height="290">


Menteri Pengajian Tinggi, Datuk Seri Mohamed Khaled Nordin dan juga Menteri Luar Negara, Dato’ Sri Anifah Aman harus diberi pujian mengenai kejayaan seramai 750 rakyat Malaysia membuat “perhimpunan Bersih” di Melbourne, Australia.

Dikhabarkan mereka semua berhimpuan di Federation Square, Melbourne lengkap memakai t-shirt kuning untuk menyatakan sokongan terhadap perhimpunan BERSIH yang aman di Kuala Lumpur...
Menerusi video klip dibawah ini nanti, saksikan kumpulan ini berjaya mengikut nada dan rentak laungan yang sama berkumandang di Kuala Lumpur dengan jeritan perkataan “bersih”.

No comments: