Kenapa dinamakan Blogspot Ulama Pewaris Nabi ? Blog ini telah diaktifkan sejak tahun 2008 dengan berlatarbelakang memberi info tentang Islam dan politik. Blog ini sentiasa berterusan memperjuangkan memberi, menwar, memapar maklumat/info/penerangan ISLAM & politik namun Ulama Pewaris Nabi adalah menjadi idola dan perlu dijadikan ikutan dan juga sebagai sempadan kebaikan yang akan menahan atau membatas kejahatan agar tidak berterusan dan disedarkan sehingga akhirnya kebaikan akan menguasai keadaan.Nama blog ini tidak mencerminkan blogernya seorang Ulama tetapi sedang berusaha dan bercita-cita ke arah itu.Amin

pasbs2

pasbs2

pasbs baner

pasbs baner

Friday, July 1, 2011

OKU DITANGKAP DI PULAU PINANG?


OKU bererti O rang K uat U mno.
Menurut blogger BN mengkisahkan Ketua pemuda umno pulau pinang, ezam di tangkap oleh pihak polis, mereka sekarang berada di ibu pejabat polis pulau pinang.
Menurut sumber, mereka saja nak pastikan penyokong BERSIH ditangkap. Padahal mereka hanya berlakun sahaja.

Menurut sumber UMNO yang berada di ipk pulau pinang, kemungkinan mereka berdua, akan di charge dengan akta hasutan. setakat jam 5.19 petang, mereka berdua masih belum di bebaskan lagi.

1 comment:

Anonymous said...

'PatrioT' atau 'Pak turuT'?

Pandai UMNO pilih nama, bunyi macam nak sama je. Pak Turut manalah dalam United Mamak Nation Organization yang bagi nama tu... macam tau-tau je perangai depa macam tu.