Kenapa dinamakan Blogspot Ulama Pewaris Nabi ? Blog ini telah diaktifkan sejak tahun 2008 dengan berlatarbelakang memberi info tentang Islam dan politik. Blog ini sentiasa berterusan memperjuangkan memberi, menwar, memapar maklumat/info/penerangan ISLAM & politik namun Ulama Pewaris Nabi adalah menjadi idola dan perlu dijadikan ikutan dan juga sebagai sempadan kebaikan yang akan menahan atau membatas kejahatan agar tidak berterusan dan disedarkan sehingga akhirnya kebaikan akan menguasai keadaan.Nama blog ini tidak mencerminkan blogernya seorang Ulama tetapi sedang berusaha dan bercita-cita ke arah itu.Amin

pasbs2

pasbs2

pasbs baner

pasbs baner

Saturday, July 16, 2011

MISTERI GAMBAR HARAM TERBONGKAR !


Sebelum ni T-shirt Kuning BERSIH diharamkan oleh as-syeikh Menteri Dalam Negeri yang memegang fatua walaupun gambar dan video lucah fitnah dibenarkan dipaparkan disemua media. Tang gambar ni diharamkan pulak. Sepatutnya gambar ini menjadi bukti ada agensi yang bertanggungjawab tidak buat kerja elok. Atau ada syarikat yang tak pantau pembinaan tangga dan jeti di pantai. Ini merbahaya pada orang ramai, nelayan dan apatah lagi orang kenamaan serta pimpinan negara.

JASIN, 15 Julai - Pengerusi Jawatankuasa Pembangunan Desa dan Pertanian Negeri Melaka, Datuk R.Perumal (kanan) melepaskan benih anak ikan Lampam ke dalam Sungai Tehel, di sini, hari ini. Turut serta Anggota Dewan Undangan Negeri Bemban Chua Kheng Hua (kiri).

Pihak Bernama telah menerima arahan berikut "ARAHAN KETUA PENGARAH PERIKANAN MALAYSIA DAN PENGERUSI JAWATANKUASA PEMBANGUNAN DESA DAN PERTANIAN NEGERI MELAKA SUPAYA TIDAK MENGGUNAKAN GAMBAR INI".

http://4.bp.blogspot.com/-8uc_UzVRvic/Ter_HPjzHnI/AAAAAAAAKmA/w4WZKSYgljo/s1600/JALANRAYA.jpg

4 comments:

Anonymous said...

ikan ajak sekali berenang la tu...

Anonymous said...

Nasib baik ikan Lampam,BUKAN PIRANA!

Anonymous said...

TAK MANDI PAGI MASA DATANG KE TAPAK KOT

maun said...

Anak beranak ikan lampam jawa ketawa berdekah-dekah....