Kenapa dinamakan Blogspot Ulama Pewaris Nabi ? Blog ini telah diaktifkan sejak tahun 2008 dengan berlatarbelakang memberi info tentang Islam dan politik. Blog ini sentiasa berterusan memperjuangkan memberi, menwar, memapar maklumat/info/penerangan ISLAM & politik namun Ulama Pewaris Nabi adalah menjadi idola dan perlu dijadikan ikutan dan juga sebagai sempadan kebaikan yang akan menahan atau membatas kejahatan agar tidak berterusan dan disedarkan sehingga akhirnya kebaikan akan menguasai keadaan.Nama blog ini tidak mencerminkan blogernya seorang Ulama tetapi sedang berusaha dan bercita-cita ke arah itu.Amin

pasbs2

pasbs2

pasbs baner

pasbs baner

Saturday, July 30, 2011

INILAH BAHANA LESEN DI BAWAH POLIS !


Nak lesen barangan lupus melalui polis ? Pasal tu macam cendawan selepas hujan tempat menjual dan mengumpul barangan lupus terutama bahan dari logam di sekitar bukit Sentosa dan Beruntung. Tengoklah barangannya kedai ini yang telah melimpah-ruah menganggu laluan kenderaan dan juga membahayakan orang-ramai yang menggunakan jalan ini.

Pihak MDHS(Majlis Daerah Hulu Selangor) takder kuasake menegur ketidakkemasnya kedai barang lupus ini mengurus barang di luar kedai atau MDHS takut pada Polis yang mengawalselia kedai ini?

Kedai ini terletak di Jalan Seroja Bukit Sentosa 2.

No comments: