Kenapa dinamakan Blogspot Ulama Pewaris Nabi ? Blog ini telah diaktifkan sejak tahun 2008 dengan berlatarbelakang memberi info tentang Islam dan politik. Blog ini sentiasa berterusan memperjuangkan memberi, menwar, memapar maklumat/info/penerangan ISLAM & politik namun Ulama Pewaris Nabi adalah menjadi idola dan perlu dijadikan ikutan dan juga sebagai sempadan kebaikan yang akan menahan atau membatas kejahatan agar tidak berterusan dan disedarkan sehingga akhirnya kebaikan akan menguasai keadaan.Nama blog ini tidak mencerminkan blogernya seorang Ulama tetapi sedang berusaha dan bercita-cita ke arah itu.Amin

pasbs2

pasbs2

pasbs baner

pasbs baner

Monday, June 27, 2011

MERBAHAYA ! LEE CHONG WEI JANGAN PAKAI T-SHIRT ITU


Hati-hati Datuk Chong Wei semasa memasuki negara sendiri terutama memakai t-shirt kuning yang membawa kemenangan beliau di Indonesia. Bukan apa, Kerajaan malaysia sedang gabra dan takut dengan warna kuning.

Tahniah tak terhingganya kerana ini menjadikan Lee, pemain bukan Indonesia yang pertama merangkul kejuaraan hatrik dan melakar nama sebaris dengan wira tempatan Ardy Wiranata dan Taufik Hidayat.


Lee Chong Wei muncul juara kejohanan badminton Terbuka Indonesia di Astora Senayan kelmarin. Dia menewaskan bintang Denmark Peter Gade 21-11 dan 21-7.

Yang mengharukan beliau memakai baju kuning semasa beraksi di final tersebut.

No comments: