Kenapa dinamakan Blogspot Ulama Pewaris Nabi ? Blog ini telah diaktifkan sejak tahun 2008 dengan berlatarbelakang memberi info tentang Islam dan politik. Blog ini sentiasa berterusan memperjuangkan memberi, menwar, memapar maklumat/info/penerangan ISLAM & politik namun Ulama Pewaris Nabi adalah menjadi idola dan perlu dijadikan ikutan dan juga sebagai sempadan kebaikan yang akan menahan atau membatas kejahatan agar tidak berterusan dan disedarkan sehingga akhirnya kebaikan akan menguasai keadaan.Nama blog ini tidak mencerminkan blogernya seorang Ulama tetapi sedang berusaha dan bercita-cita ke arah itu.Amin

pasbs2

pasbs2

pasbs baner

pasbs baner

Tuesday, June 21, 2011

KETAKUTAN TIMB PRESIDEN MCA MEMANG ADA ASASNYA


Patutlah semalam Timbalan MCA memberi amaran pada ahli MCA tidak menyertai perhimpunan BERSIH 2.0. Ketakutan sehingga memberi ugutan pada ahlinya memang berasas bila undian Ahkbar Star menunjukkan lebih 1juta orang mengundi setuju dengan Perhimpunan Bersih.
Sehinggakan ada menjangkakan boleh mencapai 3 juta orang bila pemuda UMNO dan PERKASA dan para nelayan yang tidak puas hati pada kenaikan petrol turut serta.

No comments: