Kenapa dinamakan Blogspot Ulama Pewaris Nabi ? Blog ini telah diaktifkan sejak tahun 2008 dengan berlatarbelakang memberi info tentang Islam dan politik. Blog ini sentiasa berterusan memperjuangkan memberi, menwar, memapar maklumat/info/penerangan ISLAM & politik namun Ulama Pewaris Nabi adalah menjadi idola dan perlu dijadikan ikutan dan juga sebagai sempadan kebaikan yang akan menahan atau membatas kejahatan agar tidak berterusan dan disedarkan sehingga akhirnya kebaikan akan menguasai keadaan.Nama blog ini tidak mencerminkan blogernya seorang Ulama tetapi sedang berusaha dan bercita-cita ke arah itu.Amin

pasbs2

pasbs2

pasbs baner

pasbs baner

Friday, April 29, 2011

PUTERI UMNO KATA ANWAR TIDAK BERSALAH ! ALHAMDULILLAH !


Puteri UMNO pun tahu rujuk pada mufti agama dan hukuman Islam. Tidak macam pemimpin tertinggi , yang hanya menunjuk bersama imam masjidil haram tapi nak rujuk kes video fitnah Dato T dengan Mufti Dato Seri Harussani pun haram langsung. Dan saya yakin puteri UMNO dan ahli serta wanita akan meluat jika membaca blog UMNO yang penuh dengan video seks almaklumlah polis 'TIADA KUASA'?

4 saksi memang dari hukum Islam bagi menentukan pesalah zina. Jika tak cukup saksi walau berdua di dalam bilik tertutup kita memang tak boleh hukum sebat atau rejam kecuali pengakuan ikhlas mereka.

No comments: