Kenapa dinamakan Blogspot Ulama Pewaris Nabi ? Blog ini telah diaktifkan sejak tahun 2008 dengan berlatarbelakang memberi info tentang Islam dan politik. Blog ini sentiasa berterusan memperjuangkan memberi, menwar, memapar maklumat/info/penerangan ISLAM & politik namun Ulama Pewaris Nabi adalah menjadi idola dan perlu dijadikan ikutan dan juga sebagai sempadan kebaikan yang akan menahan atau membatas kejahatan agar tidak berterusan dan disedarkan sehingga akhirnya kebaikan akan menguasai keadaan.Nama blog ini tidak mencerminkan blogernya seorang Ulama tetapi sedang berusaha dan bercita-cita ke arah itu.Amin

pasbs2

pasbs2

pasbs baner

pasbs baner

Friday, April 15, 2011

MULAI HARI INI KITA LENYAPKAN BLOG KEJI ITU

Selain dari akhbar media BN yang kita telah pulaukan dan kita harus beri darjah kepercayaan 10% sahaja kini sampai masa kita bukan pulaukan blog-blog malah kita buang dan lenyapkan blog dari tuanpunya blogger yang jenis wakil rakyat katak lompat cara kurang ajar macam YB Zul Kulim atau Zahrain dari blog atau laman web atau facebook , twitter kita masing-masing.
Blog Malaysia Today juga teman akan buang dari blog PAS Cawangan Bukit Sentosa 2 mulai hari ini 15 April 2011.

Operasi ini juga melibatkan Blog-blog (facebook,twitter dan seumpamanya) yang menghina Ulama dan Hukum Islam serta blog yang lucah dan suka mencarut seperti sekapal dengan Parpukari.

Teman harap semua Blogger Pakatan Rakyat dan persendirian yang setuju cara ini kita berdemo cara buangkan blog yang jahat, kurang ajar, suka guna bahasa lucah (Aduka juga kena hati-hati .. sekarang dah ok skit) dan menghina Islam terutama blogger yang beragama Islam.

4 comments:

musafirlalu said...

Salam... elok sangatlah tu, selagi kita layan selagi itulah mereka naik toncang.

Muara said...

Salam Buat Ulama Pewaris Nabi
Sila beri komen terhadap penerbitan Muara..... adakah Muara juga mempunyai unsur-unsur seperti UPN maksudkan?

cahaya kesopanan said...

salam.. Ana stuju sgat.. Marilah bersama kita menegakkan syiar islam..

paparem said...

salam satu tindakan yang bagus