Kenapa dinamakan Blogspot Ulama Pewaris Nabi ? Blog ini telah diaktifkan sejak tahun 2008 dengan berlatarbelakang memberi info tentang Islam dan politik. Blog ini sentiasa berterusan memperjuangkan memberi, menwar, memapar maklumat/info/penerangan ISLAM & politik namun Ulama Pewaris Nabi adalah menjadi idola dan perlu dijadikan ikutan dan juga sebagai sempadan kebaikan yang akan menahan atau membatas kejahatan agar tidak berterusan dan disedarkan sehingga akhirnya kebaikan akan menguasai keadaan.Nama blog ini tidak mencerminkan blogernya seorang Ulama tetapi sedang berusaha dan bercita-cita ke arah itu.Amin

pasbs2

pasbs2

pasbs baner

pasbs baner

Wednesday, April 27, 2011

BAGAIMANA KITA NAK LAWAN KEPUTUSAN MAHKAMAH 16 MEI !

Mahkamah Tinggi di sini hari ini menetapkan 16 Mei ini untuk mengumumkan keputusannya sama ada untuk memanggil Datuk Seri Anwar Ibrahim membela diri atau membebaskannya berhubung pertuduhan liwat yang dihadapinya.

CADANGAN SERIUS : PAKATAN RAKYAT MELALUI IHSAN MB SELANGOR WAJAR SEDIAKAN TEMPAT DI STADIUM MELAWATI ATAU STADIUM BUKIT JALIL UNTUK SOLAT HAJAT BESAR-BESARAN MEMOHON ALLAH TUNJUKKAN KEBENARAN PADA RAKYAT MALAYSIA DAN BUKAKAN KESEDARAN YANG MAKSIMUM KEPADA PEMFITNAH, PERANCANG FITNAH DAN ORANG SURUHAN PERANCANG DAN TAMBAHAN DARI TEMAN ( KALAU LIAT NAK SEDAR MAKA TURUNKAN SEDIKIT BALA AGAR PEMFITNAH DAN PERANCANG AKAN TERBUKA PINTU HATI MEREKA YANG HAMPIR MATI)

Hakim Datuk Mohamad Zabidin Mohd Diah menyatakan demikian di akhir kes pendakwaan hari ini.

Semalam pihak pendakwaan memberitahu mahkamah bahawa profil DNA milik seseorang dikenali “lelaki Y” yang ditemui di dubur pengadu, Mohd Saiful Bukhari Azlan, adalah kepunyaan Anwar.

Anwar, 63, yang juga ketua pembangkang, dituduh meliwat Mohd Saiful, 25, yang merupakan bekas pembantu beliau, di Kondominium Desa Damansara di Bukit Damansar di sini antara 3.01 petang dan 4.30 petang pada 26 Jun 2008. - Bernama

No comments: