Kenapa dinamakan Blogspot Ulama Pewaris Nabi ? Blog ini telah diaktifkan sejak tahun 2008 dengan berlatarbelakang memberi info tentang Islam dan politik. Blog ini sentiasa berterusan memperjuangkan memberi, menwar, memapar maklumat/info/penerangan ISLAM & politik namun Ulama Pewaris Nabi adalah menjadi idola dan perlu dijadikan ikutan dan juga sebagai sempadan kebaikan yang akan menahan atau membatas kejahatan agar tidak berterusan dan disedarkan sehingga akhirnya kebaikan akan menguasai keadaan.Nama blog ini tidak mencerminkan blogernya seorang Ulama tetapi sedang berusaha dan bercita-cita ke arah itu.Amin

pasbs2

pasbs2

pasbs baner

pasbs baner

Wednesday, February 9, 2011

WALAU DIBERI KENAIKAN 15% GAJI & PENCEN , RAKYAT MAHU PM LETAK JAWATAN ?PM (Presiden Mesir) Hosni Mubarak tiba-tiba cuba sedaya upaya mengelak meletak jawatan dengan meluluskan kenaikan gaji dan pencen sebanyak 15% melalu kabinet barunya yg lama cuma dia bagi meredakan kebangkitan rakyat mahu beliau berundur.
Setakat ini rakyat pandang dingin tawaran dan kelulusan kenaikan yang dianggap gula-gula dan topeng Hosni Mubarak mengambil hati rakyat yang sudah terluka dan teraniaya sejak lama.

No comments: