Kenapa dinamakan Blogspot Ulama Pewaris Nabi ? Blog ini telah diaktifkan sejak tahun 2008 dengan berlatarbelakang memberi info tentang Islam dan politik. Blog ini sentiasa berterusan memperjuangkan memberi, menwar, memapar maklumat/info/penerangan ISLAM & politik namun Ulama Pewaris Nabi adalah menjadi idola dan perlu dijadikan ikutan dan juga sebagai sempadan kebaikan yang akan menahan atau membatas kejahatan agar tidak berterusan dan disedarkan sehingga akhirnya kebaikan akan menguasai keadaan.Nama blog ini tidak mencerminkan blogernya seorang Ulama tetapi sedang berusaha dan bercita-cita ke arah itu.Amin

pasbs2

pasbs2

pasbs baner

pasbs baner

Friday, February 25, 2011

TANGGA BUAT SENDIRI BANTU MURID SEKOLAH
Alhamdulillah hasil sumbangan perseorangan masalah lorong melalui bukit bagi laluan muridmurid sekolah Menengah Kebangsaan Bukit Sentosa 2 telah selesai.
Laluan tersebut menghadap jalah Anggerik 5 dan berdekatan kedai minum Awie dan Surau Saidina Ali.

1 comment:

zul_neem said...

assalamualaikum

Tahniah dan syabas kepada individu yang menyumbang sehingga terbina tangga sebagaimana yang digambarkan.Apa yang pasti ia akan menerima pahala daripada Allah selagi orang yang menggunakannya dan diakhirat pula sudah pasti Allah akan menolongnya daripada kesusahan dan kedahsyat dipadang mahsyar kelak.Wahai sahabat-sahabat ku berlumba-lumba membuat amalan kebaikan.