Kenapa dinamakan Blogspot Ulama Pewaris Nabi ? Blog ini telah diaktifkan sejak tahun 2008 dengan berlatarbelakang memberi info tentang Islam dan politik. Blog ini sentiasa berterusan memperjuangkan memberi, menwar, memapar maklumat/info/penerangan ISLAM & politik namun Ulama Pewaris Nabi adalah menjadi idola dan perlu dijadikan ikutan dan juga sebagai sempadan kebaikan yang akan menahan atau membatas kejahatan agar tidak berterusan dan disedarkan sehingga akhirnya kebaikan akan menguasai keadaan.Nama blog ini tidak mencerminkan blogernya seorang Ulama tetapi sedang berusaha dan bercita-cita ke arah itu.Amin

pasbs2

pasbs2

pasbs baner

pasbs baner

Thursday, February 3, 2011

KHUSUS ORANG TIONGHUA BUKIT SENTOSA 2


SELAMAT TAHUN BARU CINA 2011
Ketua PAS Cawangan Bukit Sentosa 2 dan Ahli Jawatan Kuasanya serta ahli mengambil kesempatan mengucapkan SELAMAT TAHUN BARU CINA 2011 kepada semua penduduk dari kalangan Tionghua,khusus Bukit Sentosa 2 dan umumnya di Kawasan Hulu Selangor dan DUN Batangkali.
Pada musim perayaan ini semua pihak mengambil kesempatan menziarah, berkunjungan , pulang ke kampong, berjalan-jalan dan bersiaran.Pesanan khas Ketua Cawangan hati-hati di jalanraya dan elak dari kemalangan.
Semoga cuti Tahun Baru Cina ini membahagiakan semua.
Sekian.

No comments: