Kenapa dinamakan Blogspot Ulama Pewaris Nabi ? Blog ini telah diaktifkan sejak tahun 2008 dengan berlatarbelakang memberi info tentang Islam dan politik. Blog ini sentiasa berterusan memperjuangkan memberi, menwar, memapar maklumat/info/penerangan ISLAM & politik namun Ulama Pewaris Nabi adalah menjadi idola dan perlu dijadikan ikutan dan juga sebagai sempadan kebaikan yang akan menahan atau membatas kejahatan agar tidak berterusan dan disedarkan sehingga akhirnya kebaikan akan menguasai keadaan.Nama blog ini tidak mencerminkan blogernya seorang Ulama tetapi sedang berusaha dan bercita-cita ke arah itu.Amin

pasbs2

pasbs2

pasbs baner

pasbs baner

Saturday, January 29, 2011

PANGSAPURI JASA KHIR TOYO ROSAK LAGI!Sebenarnya sebelum Juara Rakyat dan sebelum PRKp094 Hulu Selangor di zaman khir Toyo telah membaiki bumbung rosak 4 blok sahaja dari 54 blok bumbung yang rosak. Kununnya beliau telah sempat membaiki 4 blok bumbung di Taman Cempaka depan Balai Polis Bukit Sentosa.Walaubagaimanapun kualiti bumbung versi 1 itu jelas tidak berkualiti berbanding versi bumbung baru ke 2 yang dibina oleh Pakatan Rakyat.Versi bumbung baru ke3 ialah bumbung yang dibina oleh Najib semasa pRK Parlimen Hulu Selangor.
Tapi jangan lupa versi bumbung baru ke 3 oleh Najib rosak teruk(1) terlebih dahulu yang melibatkan tidak kurang 3 blog di Taman Semarak. Minggu lepas , bumbung baru versi pertama Khir Toyo pula rosak.

No comments: