Kenapa dinamakan Blogspot Ulama Pewaris Nabi ? Blog ini telah diaktifkan sejak tahun 2008 dengan berlatarbelakang memberi info tentang Islam dan politik. Blog ini sentiasa berterusan memperjuangkan memberi, menwar, memapar maklumat/info/penerangan ISLAM & politik namun Ulama Pewaris Nabi adalah menjadi idola dan perlu dijadikan ikutan dan juga sebagai sempadan kebaikan yang akan menahan atau membatas kejahatan agar tidak berterusan dan disedarkan sehingga akhirnya kebaikan akan menguasai keadaan.Nama blog ini tidak mencerminkan blogernya seorang Ulama tetapi sedang berusaha dan bercita-cita ke arah itu.Amin

pasbs2

pasbs2

pasbs baner

pasbs baner

Thursday, November 4, 2010

PENIPUAN SPR TERBONGKAR DI SG TERAH DAN .....
Tembelang SPR pecah. Wujud penipuan kertas undi oleh SPR di 2 Pusat Mengundi - UPU Sg Terah & UPU Bandar Baru - kertas undi tidak mempunyai lambang parti yg mengelirukan pengundi. Dalam proses laporan polis sekarang. SPR pasti akan bagi pelbagai alasan.

Malam semalam teman tengok kat TV Malaysia, pegawai SPR beriaya-iya memeriksa satu-persatu kertas undi .Bayangkan diselak-selak kertas undi kununnya betul-betul periksa orang kata. Rupe-rupenya sekadar hok dale Tiwi , yang tok nampok tipu juge yer!


http://sedakasejahtera.blogspot.com/2010/11/terkini-dari-galas-wujud-penipuan.html

No comments: