Kenapa dinamakan Blogspot Ulama Pewaris Nabi ? Blog ini telah diaktifkan sejak tahun 2008 dengan berlatarbelakang memberi info tentang Islam dan politik. Blog ini sentiasa berterusan memperjuangkan memberi, menwar, memapar maklumat/info/penerangan ISLAM & politik namun Ulama Pewaris Nabi adalah menjadi idola dan perlu dijadikan ikutan dan juga sebagai sempadan kebaikan yang akan menahan atau membatas kejahatan agar tidak berterusan dan disedarkan sehingga akhirnya kebaikan akan menguasai keadaan.Nama blog ini tidak mencerminkan blogernya seorang Ulama tetapi sedang berusaha dan bercita-cita ke arah itu.Amin

pasbs2

pasbs2

pasbs baner

pasbs baner

Saturday, October 16, 2010

USTAZAH MAZIAH MENINGGALKAN KITA !


Menghembuskan nafas terakhir di Hospital di Ampang lebihkurang jam 3 pagi 15 Oktober 2010 bersamaan 7 Zulkaedah 1431 Hijrah. Kami jiran di Anggerik 5 telah bersedia menerima ketentuan Allah dan jenazahnya sampai ke rumahnya lebihkurang 5 pagi.
Allahyarhamah adalah guru agama Islam Sekolah Kebangsaan Sentosa di Bukit Sentosa 2 dan disayangi muridnya terutama di kalangan tahun 6.
Tidak putus-putus kalangan jiran, sahabat handai,guru-guru dan murid sekolah dan masyarakat Bukit Sentosa, Bukit Beruntung dan Rasa hadir memberi ziarah dan penghormatan terakhir bersama surah al-fatihah , yasin dan doa.


Penuh jalanraya di depan rumah dengan murid-murid tahun 6 SKBS Bukit Sentosa 2.

No comments: