Kenapa dinamakan Blogspot Ulama Pewaris Nabi ? Blog ini telah diaktifkan sejak tahun 2008 dengan berlatarbelakang memberi info tentang Islam dan politik. Blog ini sentiasa berterusan memperjuangkan memberi, menwar, memapar maklumat/info/penerangan ISLAM & politik namun Ulama Pewaris Nabi adalah menjadi idola dan perlu dijadikan ikutan dan juga sebagai sempadan kebaikan yang akan menahan atau membatas kejahatan agar tidak berterusan dan disedarkan sehingga akhirnya kebaikan akan menguasai keadaan.Nama blog ini tidak mencerminkan blogernya seorang Ulama tetapi sedang berusaha dan bercita-cita ke arah itu.Amin

pasbs2

pasbs2

pasbs baner

pasbs baner

Monday, October 4, 2010

SEORANG SENATOR BN TAK SEDAR DIRI, MENGEJUTKAN BARISAN NASIONAL

HUJAN TIDAK RIBUT PUN TIDAK TETIBA MIC MINTAK TAMBAH KERUSI KABINET

Belum lagi officially jadi President MIC Palanivel s/o. Govindasamy ( பழனிவேல் கோவிந்தசாமி,) dah mula memasang angan-angan dan mimpi di siang hari. Dasar tak tahu malu, kalau begini mindset semua pemimpin India di negara ini alamat hancurlah negara. belum apa-apa dia dah mintak satu lagi kerusi kabinet untuk bangsanya, ooiii apa nie... kerja lah dulu satukan orang India di Malaysia nie barulah mintak , tak malu ke asyik meminta, dah lah selama ini ada dalam Barisan Nasional jadi liabiliti, tengok-tengok lah sikit apa sumbangan MIC dalam PRU 12....Hancusssss.

Buktikan lah dulu kepada Barisan Nasional dalam PRU 13 nanti bahawa MIC adalah parti yang berjasa dan memberi sumbangan dalam mempertahankan kerajaan sedia ada barulah boleh mintak kerusi kabinet. Ini PRU 13 pun belum lagi, kerusi MIC pun belum tahu lagi dah mintak kerusi kabinet. Ini ke yang telah di tunjuk ajar oleh presiden kamu sebelum bersara?.

Kalau beginilah mindset pemimpin MIC nie, maknanya tak akan berubah lah MIC sampai bila-bila. Dan nampaknya pengganti Semi-value nie lagi tak de value.

Komen teman : mari lah ahli UMNO semua menyahut seruan Tok Guru Dato Nik Abd Aziz Nik Mat agar masuk ke dalam Parti PAS.

No comments: